What they say

🇬🇧 Delegation of the European Union in Albania

18.10.2023 - The Old Doors Trail, uncovering the untold stories of Durrës

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri

18.10.2023 - Shtegu i Dyerve të Vjetra, zbulimi i historive të pathëna të Durrësit

🇬🇧 EU4CULTURE

Projektet e Granteve: Projekti “KUR E SHKUARA TAKON TË ARDHMEN – RIVITALIZIMI I TRASHËGIMISË KULTURORE TË DURRËSIT” ...

EU4CULTURE

Projektet e Granteve: Projekti “KUR E SHKUARA TAKON TË ARDHMEN – RIVITALIZIMI I TRASHËGIMISË KULTURORE TË DURRËSIT” ...

Colours of Tanini (Eljan Tanini)

28.05.2022 - Jorgani që mbante ngrohtë shqiptarët nga Eljan Tanini me Shkurt e shqip MCNTv

Youtube – MCNTV – Eljan Tanini

Shkurt e shqip sjell Jorgan nostalgia. Gazetari Eljan Tanini bisedoi me shkrimtarin dhe përkthyesin Edmond Tupja, artistin muzikant Ermal Sela

Gazeta Sot – Julia Vrapi

20.05.2022 - Ekspozita "Jorgan and Artisans – Lost Nostalgia”, një reflektim mbi artin dhe zanatet e punimit të një objekti ikonik të banesës shqiptare

ExLibris – Pol Milo

Një udhëtim në laboratorin e kohës me Oltsen Gripshin në MuZEH Lab

Albanian Role Models Podcast

18.05.2022 - FuturAL dëshiron të promovojë " Modelet që frymëzojnë të rinjtë" në Ciklin " 19 minuta" një format i ri por dinamik i cili do ju befasojë me risitë dhe modelet pozitive.

Citizens Channel – Elira Kadriu

Durrës: Një tur kulturor falas për të njohur vlerat e trashëgimisë... 11.10.2021

GAZETA LIBERALE – autor Pol Milo

Rubrika kulturë, 03.05.2021

REVISTA BORDO – gazetare Ilda Lumani

16.04.2021, Rubrika kulturë

GAZETA LIBERALE – autor Fatmir Minguli

Rubrika kulturë, 12.04.2021

GAZETA SI – gazetare Luljeta Nelallari

10.04.2021 – Rubrika kulturë

SHQIPTARJA.COM – gazetare Valeria Dedaj

09.04.2021 – Rubrika kulturë

Youtube – A2 CNN – "Dita jonë" moderator Aulon Minga, Blendi Salaj

08.04.2021 – “Koha” e Oltsen Gripshit, orët, e shkuara, e tashmja, e ardhmja

A2 CNN – "Dita jonë" moderator Aulon Minga, Blendi Salaj

08.04.2021 – Artisti bashkëkohor Oltsen Gripshi i ftuar në Dita Jonë

🇬🇧 Sot Newspaper – Julia Vrapi

05.04.2021 – Exhibition "Time", an artistic installation built for hours by Oltsen Gripshi

Gazeta Sot – Julia Vrapi

05.04.2021 – Ekspozita “Koha”, një instalacion artistik ndërtuar me orë nga Oltsen Gripshi

GAZETA BULEVARD – gazetare Julia Vrapi

04.04.2021 - Rubrika kulturë

EURONEWS ALBANIA HD – moderatore Eksiola Shehu

04.04.2021 - Speciale edicioni i lajmeve