Events

Workshop – Improvement of accessibility of Cultural Heritage

Workshop – Improvement of…

Get ready for another interesting…

Opening Doors 2023

Opening Doors 2023

Dear Friends of MuZEH Lab…

Edukimi muzeal – nevojat dhe sfidat e stafeve muzeale

Edukimi muzeal – nevojat…

MuZEH Lab dëshiron të ftojë…

Toy Stories Exhibition

Toy Stories Exhibition

Miq të Komunitet MuZEH Lab…

The Narratives of Gaze

The Narratives of Gaze

Ju ftojmë në hapjen e…

Ecje tematike_ Zbulojmë shtegun kulturor të dyerve të vjetra të Durrësit

Ecje tematike_ Zbulojmë shtegun…

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë për…

Ekspozitë: Histori të pathëna të lidhjes shpirtërore të qytetarëve me monumentet dhe qytetin

Ekspozitë: Histori të pathëna…

Ekspozitë: Histori të pathëna të…

Black Box të shkollës Jan Kukuzeli

Black Box të shkollës…

Qendra Muzeore Durrës dhe MuZEH…

Smell the Soil

Smell the Soil

Në ditën Ndërkombëtare të Muzeve…

Cultural Incubator – _ Çdo objekt tregon një histori”

Cultural Incubator – _…

ALÇdo objekt përmban një histori,…

Workshop Untold Stories

Workshop Untold Stories

Për ta zbuluar qytetin ne…

Cultural Incubator – _Një tablo nuk mund të nderohet si një shtëpi

Cultural Incubator – _Një…

ALArti, frymëzimi dhe kurimi artistik…

Odë e Prozës Poetike Humb humbellash nga Enton Bido

Odë e Prozës Poetike…

Paraqitja e vëllimit me proza…

Art-Talk “Përballë publikut”

Art-Talk “Përballë publikut”

Me mbërritjen e nëntorit, mbërrin…

Art – Talk “PËRBALLË PUBLIKUT”

Art – Talk “PËRBALLË…

Vjeshta përpos ngjyrave të saj,…

FILMI 16: CONCERNED CITIZEN |ISRAEL |82’|2022

FILMI 16: CONCERNED CITIZEN…

FILMI 16: CONCERNED CITIZEN |ISRAEL…

Nata Poetike e Monumenteve – Durrës

Nata Poetike e Monumenteve…

Durrësi Aktiv dhe MuZEH Lab…

Art – Talk “PËRBALLË PUBLIKUT”

Art – Talk “PËRBALLË…

Të lumtur që mbërrijmë në…

Jorgan (quilts) and Artisans – Lost Nostalgia

Jorgan (quilts) and Artisans…

Jorgani, objekti simbolik i familjeve…

Ekspozita “Jorgan and Artisans-Lost Nostalgia”

Ekspozita “Jorgan and Artisans-Lost…

Ekspozita “Jorgan and Artisans-Lost Nostalgia”…

Art – Talk “PËRBALLË PUBLIKUT”

Art – Talk “PËRBALLË…

Të nderuar, që në takimin…

Jorgani midis artit dhe kujtesës!

Jorgani midis artit dhe…

Jeta e praktikat e elementit…

Art – Talk _PËRBALLË PUBLIKUT

Art – Talk _PËRBALLË…

Të lumtur që mbërrijmë në…

Femme Salon Performance 2

Femme Salon Performance 2

Prezantimi i Salon Femëror për…

WeWomen&Heritage

WeWomen&Heritage

#WeWomenWeWomen&Heritage  26 Janar ora 18:00 MuZEHlab, Durrës Durrës…

Femme Salon Performance

Femme Salon Performance

Ky Salon Femëror e sjell…

Open Doors

Open Doors

Falenderues për këta muaj energjikë.Takohemi…

Nasrin Film Documentary

Nasrin Film Documentary

Nasrin Sotoudeh has been chosen…

‘Gjurmë’ _ ‘Trails’, video-installation

‘Gjurmë’ _ ‘Trails’, video-installation

‘Gjurmë’, video-instalacion nga ‘was bleibt…

Oda Poetike

Oda Poetike

MuZEH Lab fton aktivizimin e…

Oda Poetike

Oda Poetike

Nëntori vjen me surpriza në…

Punëtoria Movable Carpet

Punëtoria Movable Carpet

E Shtuna na mbledh sërish…

Punëtoria Movable Carpet

Punëtoria Movable Carpet

Fëmijë dhe prindër, si thoni…

Punëtoria Movable Carpet

Punëtoria Movable Carpet

Ditën e premte, datë 8…

Promovimi romanit ‘Ajo’ i autores Alba Dajlanaj

Promovimi romanit ‘Ajo’ i…

Promovimi romanit ‘Ajo’Alba Dajlanaj, autorja…

Pasioni im…. Koleksionizmi

Pasioni im…. Koleksionizmi

Objektet tregojnë nga jetët e…

Street Show Festival-Night in the Museum

Street Show Festival-Night in…

SHQFestivali i Natës së Muzeve…

“KOHA”

“KOHA”

“KOHA” ky nocion abstrakt! Kush…

Artist Talk_ Fuqia e Rrëfimit e kohës së Oltsen Gripshi

Artist Talk_ Fuqia e…

Ekspozita “KOHA” e artistit bashkëkohor…

Artist Talk-Fuqia e rrëfimit

Artist Talk-Fuqia e rrëfimit

Këtë të mërkurë Qendra MuZEH…